Hui Hirviä!

Pohjanmaan Partiolaisten syysmestaruuskilpailu kilpaillaan Vetelissä 10.-11.9.2011

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan PP:n partiotaitokilpailujen sääntöjä ja SP:n turvallisuusohjeita. Säännöt löytyvät Pohjanmaan Partiolaisten nettisivuilta www.pohjanmaa.partio.fi. Osallistujilla tulee olla SP:n vuoden 2011 jäsenmaksu maksettuna.

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat sinisessä ja ruskeassa sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat punaisessa ja harmaassa sarjassa.

Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi. Joukkueen jäsenten ei tarvitse olla samasta lippukunnasta, mutta vartio edustaa kilpailussa jonkun jäsenensä lippukuntaa. Sininen ja punainen sarja: Kilpailuvartiossa on neljä 14–18 -vuotiasta jäsentä. Kilpailuvartion yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 68 vuotta. Ruskea ja harmaa sarja: Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18-vuotiasta jäsentä, yläikärajaa ei ole.

Ilmoittautuminen

Joukkueet ilmoittautuvat 25.8.2011 klo 23:59 mennessä mieluiten piirin websivujen kautta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautua voi myös Vaasan toimipaikkaan, 044 - 716 9302, . Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava mahdollisista erityisruokavalioista ja majoittumisesta kisakeskuksessa ennen kilpailua.

Osallistumismaksu

Vartion osallistumismaksu on 55€/joukkue. Piiritoimisto laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisten mukaan.

Majoitus

Vartioilla on mahdollisuus yöpyä kisaa edeltävä yö kisakeskuksessa. Majoittujilla on mahdollisuus ostaa iltapala perjantai-iltana ja aamupala lauantaiaamuna. Mahdollinen yöpyminen on mainittava ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailijoille tarjotaan lämmin ruoka kisan jälkeen.

Hui Hirviä!

Lisätietoa

  • Kilpailun järjestävät yhteistyössä Evipartio, Kaustisen Kallionkoluajat, Vetelin Koskenkävijät ja Vimpelin Villikehrät.
  • Kilpailunjohtaja Mira Huusko, 040 - 729 7120,
  • Järjestelysihteeri Elina Viiperi, 040 - 532 1187,
  • Kilpailukutsu
  • Ennakko-ohje
  • Ilmoittautuneet
  • Tulokset