Pohjanmaan Partiolaisten Lippukuntalehtikilpailu 2017

Lippukuntalehtikilpailuun osallistuminen on päättynyt! Suuren Lippukuntalehtikilpailun tuomaristo käy osallistuneet lippukuntalehdet läpi helmikuun 2018 aikana. Stay tuned!

Pohjanmaan partiolaisten YSP-ryhmä on päättänyt kaikille avoimella lippukuntalehtikilpailulla selvittää, miltä Pohjanmaan lippukuntalehtikenttä näyttää ja keneltä paras lehti todella löytyy. Samalla on tarkoitus innostaa ja aktivoida lippukuntalehtien tekemistä, sekä antaa kaikille hyviä neuvoja lippukuntalehden tekemiseen liittyen.

YSP-ryhmä käy lehdet läpi tammikuussa ja voittaja julistetaan myöhemmin Puhuri-lehdessä. Voittajalle on luvassa huikea palkinto, ja kaikki osallistuneet saavat lehdistään kehittävää palautetta. Kisaan osallistuminen kustantaa korkeintaan postimerkin verran, joten kaikki rohkeasti mukaan!

Kilpailuun osallistutaan vuoden 2017 aikana tehdyllä lehdellä, mutta ellei lehtenne ole vielä ilmestynyt tälle vuotta, lähettäkää viimeisin numero. Arviointikriteerejä ovat muun muassa lehden kansikuva, taitto sekä sisältö ja sen kohderyhmävastaavuus. 

Kisassa arvioidaan muun muassa lehden taittoa, sisältöä, visuaalisuutta sekä kohderyhmälleen sopivuutta - ratkaisevia tekijöitä eivät siis ole värillinen painojälki tai valtava sivumäärä. Arvioinnin toteuttaa piirin YSP-ryhmä, ylituomareinaan piirihallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava jäsen Ines Sirén (ines.siren(a)partio.fi) sekä piirin viestinnästä vastaava projektisihteeri Johanna Kantola (johanna.kuoppala(a)partio.fi)

Kisaan voi osallistua lähettämällä lippukuntalehtenne sähköisesti osoitteeseen ines.siren(a)partio.fi tai paperisena piiritoimiston Vaasan toimipisteeseen (Pohjanmaan Partiolaiset ry/Vaasan toimipaikka, Rauhankatu 8, 65100 Vaasa). Kertokaa samalla myös lehtenne kohderyhmä. Liittäkää mukaan yhteyshenkilönne tiedot, kohderyhmä sekä lippukuntanne nimi. Otsikoikaa posti selkeästi lippukuntalehtikisaan kuuluvaksi!  Jos lähetätte lehden kisaan paperisena, laittakaa tästä tieto myös sähköpostitse. Kisaan voi osallistua 1.10.-31.12.2017 välisenä aikana.

Mitä? Lippukuntalehtikisa 2017
Milloin? Osallistuminen 1.10.-31.12.2017 välisenä aikana, palkinnot ja palaute tammi-helmikuun 2018 aikana
Kenelle? Pohjalaisille lippukuntalehdille
Miksi? Koska lippukuntalehdet ovat parhaita ja koska jokainen lippukuntalehti ansaitsee kehittämisideoita, kritiikkia ja kehuja!
Miten mukaan? Lähettämällä uusin lippukuntalehtenne (+yhteyshenkilönne, lehden kohderyhmä sekä lippukunnan nimi) joko sähköpostitse ines.siren(a)partio.fi tai postitse Vaasan piiritoimistolle osoitteeseen Pohjanmaan Partiolaiset ry/Vaasan toimipaikka, Rauhankatu 8, 65100 Vaasa.
Epäselvää? Ota yhteys osoitteeseen ines.siren(a)partio.fi