Akela- ja sampokoulutus

Lauantai, 23. syyskuu 2017 - 9:00 - Sunnuntai, 24. syyskuu 2017 - 15:00
  •   Oulu   •   VaeltajatAikuiset

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentu- ja seikkailijaryhmien johtajille. Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutuksessa keskitytään oman pestin mukaiseen ikäkauteen ja sen lisäksi kaikille ikäkausiohjaajille yhteisiin lapsia sekä turvallisuutta koskeviin moduuleihin. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen niin yksittäisessä kokouksessa kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Lapset 1, Minä akelana/sampona, sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen, Turvallisesti ryhmässä sekä sudenpentu ja seikkailijaryhmän retki.

Kurssi toteutetaan yhden viikonlopun aikana. Kurssin hyväksytty loppuun suorittaminen edellyttää vähintään yhden yön kestävän retken kokemista (Retkimoduuli). Retki suositellaan tehtäväksi lippukunnassa ennen kurssille tuloa.


Kohderyhmä: 18-vuotiaat tai vanhemmat akelan tai sammon pestissä toimivat tai pestiin aikovat partiolaiset

Hinta: 50€

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Anna Leppilahti etunimi.sukunimi[ät]pohjanmaa.partio.fi

 

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Torstai, 31. elokuu 2017 (Koko päivä)