Explo

Perjantai, 20. lokakuu 2017 - 18:00 - Sunnuntai, 22. lokakuu 2017 - 14:00
  •   Salo   •   Samoajat

 
Explo on vuoden 2017 paras samoajatapahtuma, joka kokoaa yhteen samoajia ympäri Suomea.
 

 

Vuoden paras samoajatapahtuma Explo järjestetään 20.-22.10.2017 Salossa. Luvassa on mahtavaa ja vapaavalintaista ohjelmaa, huikaisevia iltabileitä, paljon uusia kavereita ja tietenkin taas uusi mahtava partiomuisto! Explo on samoajien oma tapahtuma, jossa saa pitää hauskaa. Exploon voi osallistua kaikki samoajat ja heidän luotsinsa kaikista Suomen kolkista.

Ohjelma koostuu yhteisistä iltaohjelmista perjantaina ja lauantaina, messuista sunnuntaina sekä lauantain polkuohjelmista, jotka saa valita itse. Luvassa on esimerkiksi teknologiaan, metsään, palveluun sekä kädentaitoihin liittyviä polkuja. Polkukuvaukset löytyvät Explon nettisivuilta osoitteesta explo.partio.fi. Käy katsomassa jo valmiiksi ja ilmoittaudu heti, kun mahdollista! Nopeat syövät hitaat. Luotseille on luvassa myös omaa ja laadukasta ohjelmaa, joka tukee heidän pestissä toimimistaan. Älä siis jätä välistä, vaan tule verkostoitumaan ja oppimaan uutta!

Seuraa Exploa somessa! Instagramista ja Facebookista löydät Explon nimellä @samoajaexplo. 
Nähdään Salossa lokakuussa!

 

Kuka voi osallistua?

Samoaja, joka osallistuu samoajaohjelmaan ja on maksanut jäsenmaksun.
Samoajat ovat 15-17 -vuotiaita partiolaisia, mutta ikäraja ei ole Explossa kiveenhakattu – oleellista on, että toimit lippukunnassasi samoajaikäkaudessa. Ota EVP kaverisi mukaan!

Samoajaikäinen EVP (ei-vielä-partiolainen), tule tutustumaan partioon huikean tapahtuman kautta!

Samoajaluotsi saa tapahtumassa tukea omaan pestiin. Luvassa laadukasta ohjelmaa ja koulutusta!

Vaeltaja tai aikuinen, tule tekemään tapahtumaa. 

 

Mitä maksaa?

Explon hinta on samoajille (myös EVP:t) 59 euroa ja luotseille sekä tekijöille 25 euroa. Hinta sisältää huikean ohjelman, koulumajoituksen ja maittavat ruoat tapahtuman aikana.

Miten pääsee mukaan?

Explon ilmoittautuminen tapahtuu 14.8.-3.9. Kuksassa. Seuraa ilmoittelua ja ilmoittaudu mukaan vuoden parhaaseen tapahtumaan! 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot löytyy tapahtuman sivuilta 

 

​Kuva Otto Virtanen

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Sunnuntai, 3. syyskuu 2017 (Koko päivä)