Lippukunnanjohtaja-, Pestijohtaja- ja Ohjelmajohtajakoulutus

Perjantai, 15. syyskuu 2017 - 18:00 - Sunnuntai, 17. syyskuu 2017 - 15:00
  •   Oulu   •   VaeltajatAikuiset

HUOM! Koulutus joudutaan siirtämään, uusi ajankohta koulutukselle on 16.-18.2.2018

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kurssi on suunnattu lippukunnan hallinnossa toimiville johtajille ja on tarkoitettu käytäväksi partiojohtajaperuskurssin jälkeen, Osa kurssista toteutetaan yhdessä, osa kolmeen osaan jakautuen.

Lippukunnanjohtaja saa kurssin aiknaa eväitä lippukunnan toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Kurssilla käydään läpi yhdistyksen johtamiseen ja talouteen liittyviä asioita. Lisäksi kurssilla pääsee verkostoitumaan muiden lippukunnanjohtajien kanssa ja saamaan vertaistukea.

Ohjelmajohtajan vastuulla on lippukunnan ikäkausitoiminnasta vastaaminen. Kurssilla käydään läpi, miten ikäkausitoimintaa johdetaan ja kuinka lippukunnassa toimitaan aikuisena tukena.

Pestijohtaja vastaa lippukunassa johtajien koulutuksesta ja pestissä jaksamisesta. Kurssilla käydään läpi johtajien pestaamista ja motivointia sekä kouluttautumisen suunnittelua.

Koulutus alkaa virallisesti kaikissa koulutuksissa vasta lauantai aamulla, mutta pitkänmatkalaisille on mahdollisuus tulla jo perjantaina paikalle. Kurssipaikassa on lattiamajoitus.

Lippukunnanjohtajakoulutuksessa tulee pieni ennakkotehtävä ilmoittautumisen päättymisen jälkeen, ja se tulee palauttaa ennen kurssia.


Kohderyhmä: Lippukunnanjohtajan, pestijohtaja ja ohjelmajohtajan pesteissä toimivat tai pesteistä kiinnostuneet

Hinta: 50€

Järjestäjä: Koulutusryhmä

Lisätiedot: Viivi-Lotta "Emppu" Kivilahti, viivi-lotta.kivilahti [at] partio.fi

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Torstai, 31. elokuu 2017 (Koko päivä)