Tuulevat - luottamushenkilöpäivät

Perjantai, 19. tammikuu 2018 (Koko päivä) - Sunnuntai, 21. tammikuu 2018 (Koko päivä)
  •   Utajärvi   •   VaeltajatAikuiset

Tervetuloa Tammi-Tuuleville Luurinmutkaan Utajärvelle! 

Tuulevat on piirin luottamushenkilöille kahdesti vuodessa järjestettävä tapaaminen. Tuulevat tarjoaa piirin luottamushenkilölle tukea pestissään toimimiseen, aikaa ryhmien ja jaoston kokoontumiselle sekä ajankohtaisten asioiden käsittelyä ja koulutusta. Mikäli toimit tai olet sopinut aloittavasi piiripestissä, Tuulevat on sinun juttusi!   

Paikkana on Kempeleen seurakunnan leirikeskus Luurinmutka Utajärvellä. Luurinmutka sijaitsee Oulujoen rannalla, paikassa, jossa joki laajenee järveksi ennen kuin jatkaa matkaansa kohti Utasen voimalaitosta ja Pohjanlahtea. Luurinmutkan nimi tulee siitä, että paikalla sijaitsi aiemmin Oulun Puhelimen virkistysmaja, näistä rakennuksista on jäljellä kaksi: sauna/ takkahuonerakennus sekä nykyinen luokkarakennus. Uusi leirikeskus valmistui toukokuussa 2010.  https://www.kempeleenseurakunta.fi/1054-leirikeskus-luurinmutka-utajarvi 

Tiedämme, että meitä on tulossa Tuuleville iso joukko, onhan meillä menossa iso projekti, Tempus18. Luurinmutkan leirikeskuksessa on 39 petipaikkaa, muutama paikka vuodesohvilla ja lattiamajoitusta patjoilla. Joudumme siis olemaan erittäin tiiviisti yhdessä tämän viikonlopun! Valitettavasti emme saaneet Tuuleville isompaa leirikeskusta, joten yritämme "elää" tämän kanssa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmaista, jos haluat kokea Tuulevat uudella levelillä, voit nimittäin valita myös extrememajoituksen puolijoukkueteltassa (piiri tuo tarvittaessa pj-teltan paikalle), lumikuopassa, osallistujan omassa riippumatossa tai teltassa. Ihan juuri siinä, missä haluat tammikuussa yöpyä. 

Piiri järjestää Luurinmutkaan linja-autokuljetuksen Oulusta. Linja-auto lähtee perjantaina 19.1. klo 19.30 Oulun linja-autoaseman tilausajolaiturista (löytyy rautatieltä katsottuna linja-autoaseman oikealta puolelta, radan vierestä). Paluukuljetus lähtee Luurinmutkasta sunnuntaina 21.1. klo 13. Matka Oulun ja Luurinmutkan välillä kestää noin 1 h 15 minuuttia. Muistathan ilmoittautumisessa kertoa, jos olet tulossa linja-autokuljetuksella. Piiri korvaa matkat myös omalla autolla, mutta koska järjestämme tällä kertaa linja-autokuljetuksen, omalla autolla matkustamisessa on 100 km omavastuuosuus.

Tammi-Tuulevien ohjelmassa on yhteistä pohdintaa kasvusta ja strategian mittareista. Tempus18 ohjelmoi meidät lauantai-iltana. Ryhmien kokoontumisille ja toiminnan suunnittelulle on pyritty järjestämään mahdollisimman paljon aikaa. 


Kohderyhmä: Piirin luottamushenkilöt ja sellaiseksi haluavat

Järjestäjä: Piirihallitus

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Tiistai, 2. tammikuu 2018 - 23:45