Wielä Wirtaa- partiotaidon talvikilpailut

Lauantai, 17. maaliskuu 2018 - 9:00   •   Keminmaa/Lappi   •   TarpojatSamoajatVaeltajatAikuiset

Keminmaan Kivekkäät ja Kallin Kanervat kutsuvat kaikki Lapin Partiolaiset ja Pohjanmaan Partiolaiset 

Keminmaahan 17.3.2018 kilpailemaan ​Wielä Wirtaa 2018  -partiotaitokilpailuun. 

Säännöt

Kilpailussa noudatetaan Lapin Partiolaisten sekä soveltuvin osin Suomen Partiolaisten  partiotaitokilpailujen sääntöjä.   

Osallistumisoikeus

Kilpailijoilla tulee olla Suomen Partiolaisten jäsenmaksu maksettu vuodelle 2018.  Kilpailuvartion jäsen voi kilpailla vain yhden lippukunnan nimissä yhden  kalenterivuoden aikana. 

Sarjajako

Tyttövartiot kilpailevat oranssissa, sinisessä ja ruskeassa sarjassa, poika- ja sekavartiot  vihreässä, punaisessa ja harmaassa sarjassa. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden  kuluessa täytetyin vuosin, eli ikä on suoraan kilpailuvuosi miinus syntymävuosi.   

Oranssi ja vihreä sarja

Kilpailuvartiossa on 4 – 6 jäsentä, joiden ikä on 12 – 17 vuotta. Jäsenten yhteenlaskettu  ikä saa olla korkeintaan:  - 58 vuotta, kun vartiossa on neljä jäsentä  - 73 vuotta, kun vartiossa on viisi jäsentä  - 83 vuotta, kun vartiossa on kuusi jäsentä.  Reitin pituus on noin 6 km.  Sininen ja punainen sarja Kilpailuvartiossa on neljä iältään 14 – 18–vuotiasta jäsentä, joiden yhteenlaskettu ikä  saa olla korkeintaan 68 vuotta. Vähintään yhden kilpailuvartion jäsenen on oltava  lappilaisen lippukunnan jäsen. Reitin pituus on noin 9 km. 

Harmaa ja ruskea sarja

Kilpailuvartiossa on kolme vähintään 18–vuotiasta jäsentä, joista vähintään yhden on  oltava lappilaisen lippukunnan jäsen. Reitin pituus on noin 11 km.  Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta 3.3.2018 mennessä. Osallistumismaksu on  30€/vartio. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin,  peseytymismahdollisuuden ja yhden lämpimän aterian maaliintulon jälkeen.  Lattiamajoitus kilpailua edeltävänä yönä järjestetään sitä tarvitseville.  Osallistumismaksu veloitetaan lippukunnilta kilpailun jälkeen.   

Huoltajat/kuljettajat ja aamiainen

Huoltajille ja kuljettajille tarjotaan tarvittaessa lattiamajoitus omin varustein ja  lauantain ruokailu. Majoitus ja ruoka varataan järjestelysihteeriltä 5.3.2018 mennessä.  Kilpailijat ja huoltajat/kuljettajat voivat varata aamiaisen, jonka hinta on 3€. Maksu  veloitetaan osallistumismaksun yhteydessä. Aamiaistarve ilmoitetaan ilmoittautumisen  yhteydessä.  Ennakko-ohje julkaistaan viimeistään 27.2.2018 ja lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse. Mikäli  vartio haluaa ennakko-ohjeen paperisena, on siitä mainittava ilmoittautumisen  yhteydessä.   Tehtäväluettelo julkaistaan 27.2.2018 mennessä kilpailujen Facebook-sivuilla sekä Lapin Partiolaisten  internetsivuilla.   

Tervetuloa kisoihin! 

 

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Lauantai, 3. maaliskuu 2018 (Koko päivä)