Karilta Havulle, Havulta Tuiskulle, Tuiskulta… uudelle piirileirille!

28.10.2016 - 13:30 - 27.11.2016 - 13:30
  •   Tempus 2018

Oletko jo miettinyt, millaiseksi muodostuu seuraava Pohjanmaan Partiolaisten piirileiri? Missä tapahtuu ja mitä?

Sen tiedämme, että Pohjanmaan neljäs piirileiri järjestetään kesällä 2018.

Aavistuksemme on, että leiri tulee olemaan elämyksellinen ja ikimuistoinen – vai mitä?

 

Miltä kuulostaisi, jos sinun paikkasi olisi olla leirin johtaja? Tai sinun ja kaverisi paikka toimia leirin johtajaparina?

Haku on nyt auki ja se päättyy 27.11.2016.  Voit lähettää hakemuksesi paperilla, meilillä tai vaikka videolla!

 

Odotamme Sinulta partion kasvatustehtävän ja -tavoitteiden tuntemista, sekä tietoa, kokemusta ja näkemystä siitä, miten partiomenetelmää sovelletaan leiriolosuhteissa. Pestin hoitamista hyödyttää myös aikaisempi kokemus suuren leirin pestin (esim. mestaritaso) tekemisestä tai laajahkon projektin johtamisesta. Tarjoamme sinulle kasvun paikan, näköalapaikan piirinlaajuiselle yhteistyölle sekä tukea pestiisi.

Lähetä hakemuksesi piirinjohtaja Aakelle osoitteeseen antti.kerola [at] partio.fi (antti.kerola [at] partio.fi). Samasta osoitteesta saat myös lisätietoa pestistä. Myös puhelinnumero 0400 717 871 on käytössä.

Leirinjohtajan valinnan tekee piirihallitus hakuajan päätyttyä. Valitun leirinjohtajan tehtävänä on koota itselleen staabi sekä osallistua leirin tavoitteiden työstöön. Tavoitteita työstetään yhdessä leirin ohjausryhmän kanssa.  Tavoitteet hyväksyy piirihallitus tammikuun 2017 kokouksessaan. Piirileirin johtajan pestiesimiehenä toimii piirinjohtaja (kaudella 2017-18 Saija Kivelä).


 

Ainiin… onko sinulla suunnitelmissa partiojohtajan jatkokurssin käyminen?
Löytyisikö piirileiriprojektiin uusia ideoita Kolmiapila-Gilwell -kurssilta?

 

Suurten partioprojektien tekijöille on nyt tarjolla uudenlaista koulutusta, kun vuoden 2017 aikana järjestetään ensimmäinen kaikille suurten partioprojektien tekijöille avoin partiojohtajien jatkokurssi. Kurssi tullaan aikatauluttamaan niin, että se tukee muun muassa Pohjanmaan Partiolaisten piirileiri 2018:n tekemistä. Kurssilta saat eväitä leirin suunnitteluun, sisältöön ja johtamiseen. Kurssi alkaa kevään 2017 aikana myöhemmin ilmoitettavalla lähiosalla, ja legendaarinen leiriosa järjestetään Evolla 11.-16.7. Kouluttajina toimivat Suomen kokeneimmat partioprojektien tekijät muun muassa Roihulta ja aiemmilta piirileireiltä.

Lisätietoja antaa kurssin johtaja Lasse Roiha, lasse.roiha [at] partio.fi