Vuoden 2018 piirileirin johtajat on valittu

21.12.2016 - 12:00   •   Tempus 2018

Vuoden 2018 piirileirin johtajiksi valittiin joulukuun loppupuolella Saara Pajunpää (Pohjolan Pirteät) ja Satu Salo-Jouppila (Ilkan Partiolaiset). Tuoreen johtajaparin visioihin kuuluu muun muassa, että jokaisella osallistujalla on seikkailujen ja elämyksien täyteistä tekemistä leirillä. Mutta leirijohtajan valinnassakin päädyttiin lopulta valitsemaan useasta ehdokkaasta, joten he ovat saaneet odottaa uutista hetken. Miltä nyt tuntuu?

-          Mahtavaa on päästä johtamaan piirileiriä. Leirit on yksi parhaita juttuja partiossa ja on hienoa päästä tekemään tätä projektia kaikkien huipputyyppien kanssa. Odotamme innolla leirin yhdessä tekemistä ja ideoiden muuttumista todeksi, Salo-Jouppila avaa kaksikon tuntemuksia.

Molemmat johtajat näkevät, että leireillä on tärkeä rooli muun muassa lippukuntien tukemisen, piirin yhteishengen, kumppanuuksien ja partion avoimuuden kannalta. Nämä tulevat näkymään leiriä suunnitellessa ja myös itse leirillä. Salo-Jouppila ja Pajunpää asettavatkin tärkeäksi tavoitteeksi onnistuneiden pestien luomisen. Jokaisen pestissä toimivan tulisi saada leiristä itselleen sopivia haasteita, mutta toisaalta myös tukea pestissä toimimiseen.

-          Haluamme, että piirileiriä on kiva tehdä! He kertovat.

Piirin partiolaiset pääsevät antamaan omia ideoita leirin tavoitteisiin lähiaikoina. Leirin tavoitteet ohjaavat leirin tekijöitä, joten niiden avulla pääsee vaikuttamaan, millainen on piirileiri vuonna 2018.  

Kaikkeen leiriin liittyvässä saa olla yhteydessä leirinjohtajiin. Esimerkiksi vinkit hyvistä leiripaikoista ovat tervetulleita tai vaikka heti voi ilmoittaa kiinnostuksestasi minkä tahansa kokoiseen pestiin. Staabin pestihaut alkavat jo tammikuussa – seuraa piirin viestintää! Tavoitat leirinjohtajat sähköpostiosoitteilla etunimi.sukunimi [at] partio.fi.

#tehdäänleiriyhdessä #kokopiirinjuttu #tästävieläpuhutaan