Vuosi 2017 on juhlavuosi

09.01.2017 - 09:15   •   Myötäpäivät 2017Muut asiat

Vuosi 2017 on juhlavuosi Pohjanmaan Partiolaisille. Kyseessä on piirin 10. toimintavuosi, jota päästään juhlimaan muun muassa Myötäpäiville. Tämän lisäksi partiolaiset juhlistavat näkyvästi 100-vuotista Suomea Yhdessä Metsään -teeman muodossa.

Yhdessä Metsään
Juhlavuoden aikana tavoitteena on tarjota mahdollisimman monille Suomessa asuville lapsille ja nuorille metsäkokemus. Tavoitteena on, että jokainen lippukunta järjestää vähintään yhden retken, jolle kutsuu alueeltaan lapsia ja nuoria, joille metsä ei entuudestaan ole tuttu. Lisäksi Suomen Partiolaisten Suomi 100 -juhlintaan kuuluvat esikoulujen partioviikko sekä johtajatulet. Lisätietoa ohjelmapainotuksesta löydät osoitteesta partio-ohjelma.fi/ohjelmapainotus.

Luonnon päivät
Partio on mukana myös Metsähallituksen järjestämillä Luonnon päivillä. Päiviä järjestetään yhteensä neljä, joista ensimmäinen on jo 4. helmikuuta. Lippukunnat voivat osallistua Luonnon Päiviin osallistumalla järjestettäviin tapahtumiin sekä järjestämällä oman tapahtumansa. Lisätietoja Luonnon päivistä löydät osoitteesta www.luonnonpaivat.fi.
​ 

Myötäpäivät
Myötäpäivät on piirin oma suurtapahtumaviikonloppu, joka järjestetään 10.-11.6. Kokkolassa. Se tarjoaa unohtumattomia partioelämyksiä kaikille piirin partiolaisille. Myötäpäivät tulevat ottamaan kaiken irti Kokkolan ainutlaatuisesta, merellisestä luonnosta ja kulttuurista.
Ilmoittautuminen Myötäpäiville on jo auki. Seuraa sivustoa www.myotapaivat.fi ja pysyt ajantasalla.